Yalacta Ferment Kwark Lactaline Bio 4x4g
Niet op voorraad
Onze Leveringsmethodes:
Afhaling in de apotheek
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.
Lees meer over Beschrijving , Samenstelling en Gegevens .
Het Lactaline® ferment is ideaal voor het maken van uw kwark. Het is rijk aan melkzuurbacteriën en de implementatie ervan vereist geen speciale apparatuur.
De fermentatie vindt plaats bij kamertemperatuur (boven 22°C).
Bespaar geld en verras het hele gezin met zelfgemaakte kwark! Bereid uw witte kaas in een paar minuten en zonder apparaat!Om te proeven puur, zoet, zout, …
Melkzuurfermentatie uitgevoerd met behulp van Yalacta-melkfermenten, maakt een transformatie mogelijk van lactose, suiker die van nature in melk aanwezig is, door melkzuurbacteriën. Melkzuurbacteriën zetten lactose om in melkzuur. Dit wordt "melkzuurgisting" genoemd. Dit verklaart waarom gefermenteerde producten veel beter worden verdragen door mensen die lactose-intolerant zijn.
Ingrediënten: Lactose, dextrose, zeezout, kalfsstremsel, Lactococcus lactis
CNK | 4623575 |
---|---|
Fabrikanten | Gelbopharma |
Merken | Yalacta |
Breedte | 73 mm |
Lengte | 107 mm |
Diepte | 25 mm |
Kenmerken | Biologisch gecertificieerd. |